Skip to main content

  • Bacalao til mange

    Bacalao til mange »

    • Currently 3.5 out of 5 Stars.

    Takk for din vurdering!

    Du kan bare stemme en gang.

    Takk for din vurdering.

    Enten du er på hytten eller i byen, har vennelag eller familiefest: Når du lager mat til mange er denne oppskriften på bacalao en garantert suksess. Enkelt er det også!

  • Klippfisk med rotgrønnsaker , Fotograf: Kim Holthe

    Klippfisk med rotgrønnsaker »

    • Currently 3.5 out of 5 Stars.

    Takk for din vurdering!

    Du kan bare stemme en gang.

    Takk for din vurdering.

    Denne oppskriften har italienske aner, men gryten har gode norske råvarer som klippfisk og rotgrønnsaker. Bytt gjerne ut grønnsakene og urter etter smak og sesong.

  • Bacalao 001Norges SjømatrÃ¥d, Fotograf: Esten Borgos

    Bacalao »

    • Currently 3.5 out of 5 Stars.

    Takk for din vurdering!

    Du kan bare stemme en gang.

    Takk for din vurdering.

    Dette er oppskriften på tomatbasert bacalaogryte på norsk vis. Bacalao passer godt hvis du skal ha mange gjester på besøk, siden den er så enkel å lage i store mengder.

  • Drikke til bacalao

    Drikke til bacalao »

    Se hva vineksperten anbefaler til ulike bacalao-retter.

Bacalao til begjær

Klippfisk er perfekt kosemat. Den er lett å lage, likt av alle og ikke minst så smaker den nydelig. Ingenting setter stemningen så godt som en deilig bacalao på middagsbordet. 

Oppskrifter

Brasiliansk bacalao »
Brasiliansk bacalao
  • Currently 4 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels | 20-40 min
Bacalao med pasta penne »
Bacalao med pasta penne, Fotograf: Hamdan
  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels | 40-60 min
Klippfisk med gulrotstuing »
Klippfisk med gulrotstuing
  • Currently 4 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt | 20-40 min
Klippfiskpizza med hvitløksdressing »
Klippfiskpizza med hvitløksdressing, Fotograf: Bent Raanes Sørensen
  • Currently 0 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels | 40-60 min