Skip to main content

  • Gryte med laks, sopp og kål, Fotograf: Synøve Dreyer

    Gryte med laks, sopp og kål »

    • Currently 3.5 out of 5 Stars.

    Takk for din vurdering!

    Du kan bare stemme en gang.

    Takk for din vurdering.

    De lettvinte hverdagsmiddagene blir til i en og samme gryte, som i denne oppskriften med laks, sjampinjong og kål. Men spennende blir det når krydder får spisse smaken.

  • Gulrotsuppe med torsk, chili og grønnsaker, Fotograf: Kristin Støylen

    Gulrotsuppe med torsk, chili og ingefær »

    • Currently 4.5 out of 5 Stars.

    Takk for din vurdering!

    Du kan bare stemme en gang.

    Takk for din vurdering.

    Vinneroppskriften fra #codshare-arrangementet i 2014 ble denne lekre gulrotsuppen med chili og torsk. Levert av Varangerkokken Tor-Emil Sivertsen.

  • BRS Hostfisk 4-4, Fotograf: Bent Raanes Sørensen

    Krydderstekt laks med ovnsbakte rotgrønnsaker »

    • Currently 3.5 out of 5 Stars.

    Takk for din vurdering!

    Du kan bare stemme en gang.

    Takk for din vurdering.

    Høstens grønnsaker blir i denne oppskriften bakt i stekeovnen med gode smaker. En perfekt match til krydderstekt laks.

  • Krabbe er sommerfavoritt blant mange, og den passer godt med både øl og hvitvin. Liora Levi gir deg gode tips til hva du bør velge.

    Drikke til krabbe »

    Krabbe er en smak av hav og sommer. Server den med godt tilbehør og drikke som komplimenterer krabben. Se ekspertens tips til hvilken drikke du bør velge. 

  • Sei med sopp og løk

    Sei med sopp og løk »

    • Currently 3 out of 5 Stars.

    Takk for din vurdering!

    Du kan bare stemme en gang.

    Takk for din vurdering.

    Sei med sopp og løk er en deilig klassiker som passer flott som hverdagsmiddag. For å skape litt variasjon foreslår vi å bruke byggris som tilbehør.   

  • BRS Hostfisk 8-4_4905_, Fotograf: Bent Raanes Sørensen

    Quinoasalat med kokt laks »

    • Currently 3 out of 5 Stars.

    Takk for din vurdering!

    Du kan bare stemme en gang.

    Takk for din vurdering.

    Lag en smakfull salat med kokt laks, quinoa, agurk, sukkererter, koriander og fetaost til middag. En slik middag gjør seg også godt som lunsj dagen etterpå.

  • Ovnsbakt ørret med hvitløksgrønnsaker

    Ovnsbakt ørret med hvitløksgrønnsaker »

    • Currently 3.5 out of 5 Stars.

    Takk for din vurdering!

    Du kan bare stemme en gang.

    Takk for din vurdering.

    I denne oppskriften med ørret stekes alt i stekeovnen, og grønnsakene får en god smak av hvitløk. En rett som passer både til hverdag og helg. 

  • BRS Hostfisk 5-2, Fotograf: Bent Raanes Sørensen

    Fiskegryte med tomat og chili »

    • Currently 4 out of 5 Stars.

    Takk for din vurdering!

    Du kan bare stemme en gang.

    Takk for din vurdering.

    En varm fiskegryte med steinbit er noe ingen kan si nei til. Grønnsakene kan varieres etter årstid og i denne oppskriften finner du høstens grønnsaker.

Høst på Godfisk

Når kveldene blir mørkere, skogen gulner og hygge innendørs blir viktigere, står god mat i fokus. Hva passer vel bedre enn det beste fra havet kombinert med høstens grønnsaker, sopp og bær? Eller hva med varme, fristende gryter? Her kan du la deg inspirere til høstens sjømatmiddager fra Godfisk.

Oppskrifter

Quinoasalat med kokt laks »
Quinoasalat med kokt laks, Fotograf: Bent Raanes Sørensen
  • Currently 3 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels | 40-60 min
Krydderstekt laks med ovnsbakte rotgrønnsaker »
Krydderstekt laks med ovnsbakte rotgrønnsaker, Fotograf: Bent Raanes Sørensen
  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels | 40-60 min
Bacalao al Pil Pil »
Bacalao al Pil Pil, Fotograf: Synøve Dreyer
  • Currently 2.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels | 40-60 min
Tørrfiskgryte med pesto »
Tørrfiskgryte med pesto, Fotograf: Esten Borgos
  • Currently 3 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt | Middels 40-60 min
Stekt kveite med kantareller »
Stekt kveite med kantareller
  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Vanskelig | 40-60 min
Timianbakt kongekrabbe med eple- og fennikelyoghurt »
Timianbakt kongekrabbe med eple- og fennikelyoghurt, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley
  • Currently 0 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels | 20-40 min