Skip to main content

  • Lutefisk, Fotograf: Gudrun Hoffmann og Ulla Westbø (H2W)

    Lutefisk »

    • Currently 4 out of 5 Stars.

    Takk for din vurdering!

    Du kan bare stemme en gang.

    Takk for din vurdering.

    Lutefisk er nydelig i seg selv, men passer også godt til ulikt tilbehør. Ertestuing, bacon, potet, brunost, sennep og ikke minst sirup er med på å løfte måltidet til nye høyder.

  • Tradisjonell lutefisk

    Tradisjonell lutefisk »

    • Currently 4 out of 5 Stars.

    Takk for din vurdering!

    Du kan bare stemme en gang.

    Takk for din vurdering.

    Lutefisk servert med ertestuing, bacon og gode poteter er norsk tradisjon på sitt beste. Noen vil ha brunost, sirup eller sennep i tillegg, lutefisken har mange venner.

  • Lutefisk med hvit saus

    Lutefisk med hvit saus »

    • Currently 3 out of 5 Stars.

    Takk for din vurdering!

    Du kan bare stemme en gang.

    Takk for din vurdering.

    Lutefisk med hvit saus er tradisjon i Sverige. Hvorfor ikke prøve denne nydelige varianten neste gang du skal lage lutefisk? 

  • Lutefisk med grønne linser og sennepssaus

    Lutefisk med grønne linser og sennepssaus »

    • Currently 3 out of 5 Stars.

    Takk for din vurdering!

    Du kan bare stemme en gang.

    Takk for din vurdering.

    Tradisjonell lutefisk med spennende vri på tilbehøret. Grønne linser og sennepssaus er et utmerket alternativ til den mer tradisjonelle ertestuingen.

  • Lutefisk i lefse

    Lutefisk i lefse »

    • Currently 3.5 out of 5 Stars.

    Takk for din vurdering!

    Du kan bare stemme en gang.

    Takk for din vurdering.

    Lutefisk i lefse er en tradisjon fra Gudbrandsdalen som er viktig å ta vare på. I tillegg til denne tradisjonsrike oppskriften vil vi også gi tips til en mer moderne variant.

  • Lutefisk med kapers

    Lutefisk med kapers »

    • Currently 3 out of 5 Stars.

    Takk for din vurdering!

    Du kan bare stemme en gang.

    Takk for din vurdering.

    Lutefisk med bacon, ertestuing og potet er en tradisjon mange vil holde fast på. Men ønsker man å endre tilbehøret kan man gjerne lage lutefisk med ny og spennende saus, kapers og salsablanding.

Lutefisk

Lutefisken er full av smak og tradisjoner, og skaper alltid stemning. Lutefisken er særlig populær i førjulstiden, og spises mest i november og desember. Samtidig er det flere som steller i stand lutefiskmiddager i hjemmet allerede i oktober.

Oppskrifter

Lutefisk med grønne linser og sennepssaus »
Lutefisk med grønne linser og sennepssaus
  • Currently 3 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels | Over 60 min
Ertestuing »
Ertestuing
  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt | Over 60 min
Lutefisk med hvit saus »
Lutefisk med hvit saus
  • Currently 3 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels | Over 60 min
Lutefisk med myntekrydret ertepuré og soyasmørsaus »
Lutefisk med myntekrydret ertepuré og soyasmørsaus, Fotograf: Synøve Dreyer
  • Currently 0 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels | 40-60 min