Skip to main content

Fest

Stekt kveite med skalldyrsaus »

04.10.2016Kai_├ÿ2237 RET utsnitt, Fotograf: Kai Øveraasen

Her er kveite på sitt beste. Det er sausen som gjør denne oppskriften til en smakfull opplevelse. Den er kokt på rekeskall i 1 time, og den er verdt å vente på.

  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Vanskelig Over 60 min

Ingefær- og appelsinsild »

Ingefær-appelsin sild, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Sild er en av klassikerne på koldtbordet når det er høytid. I denne oppskriften med appelsin og ingefær vil du få en friskere smak på silden. 

  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20 min

Asiatisk kryddersild »

Asiatisk kryddersild, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

For å få et asiatisk preg på silden bruker vi ingefærsild i denne oppskriften. Med kokosmelk, sitrongress og koriander er det som å feire jul i Thailand.

  • Currently 5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20 min

Sashimi »

Sashimi

Sashimi er manges favoritt! Vi viser deg hvordan du enkelt tilbereder havets fristelser til en lekker sashimirett. Enklere og raskere enn dette blir det ikke.

  • Currently 4 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Asiatisk marinade »

Sommer 2016, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Fisk som uer, steinbit og breiflabb er fisketyper som egner seg godt i spenstige marinader, slik som denne asiatiske marinaden. La fisken marinere i 1 time før bruk. 

  • Currently 5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20 min

Salat med nektarin og mozzarella »

Sommer 2016, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

På varme sommerdager er det ekstra godt med lette og friske middagsretter. En sikker vinner er grillet fisk av ønske med en spennende salat til. 

  • Currently 0 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20 min

Salat med makrell og rømmedressing »

Sommer 2016, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Makrell er sommermat som smaker helt nydelig på grillen. I denne oppskriften grilles makrellen med cherrytomat og asparges, og komplimenteres med dressing til.

  • Currently 0 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20-40 min

Sashimi med laks »

Sashimi med laks

Sashimi kan du servere som forrett, hovedrett eller en del av sushimenyen. Prøv denne oppskriften, og la soyasaus, sitron og koriander heve smaksopplevelsen av laksen.

  • Currently 4 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20-40 min

Salat med klippfisk og fersken »

Salat med klippfisk og fersken

En rask og sunn salat med kokt klippfisk, fersken og sorte oliven. Denne oppskriften passer fint på en varm sommerdag, eller som tilbehør på tapasbordet.

  • Currently 4 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Svært enkelt 20 min

Bakt torsk med pasta »

Bakt torsk med pasta, Fotograf: Kristin Støylen

Bakt torsk med en fyldig tomatisert pastasaus er både enkelt og smakfullt. Det kan Tomas Nilsen, bedre kjent som Lovundkokken garantere. 

  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 40-60 min