Skip to main content

Tradisjon

Kokt torsk med karrisaus »

Godfisk_Kokt torsk m karrisaus_01, Fotograf: Synøve Dreyer

Kokte torskeskiver med hjemmelaget karrisaus er en tradisjonsrett for hele familien. Velg det tilbehøret familien liker eller følg vårt forslag i oppskriften.   

  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels Over 60 min

Seibiff med løk og remulade »

Seibiff med løk og remulade

Stekt seifilet servert med løk er en klassiker. Prøv med en blanding av flere løktyper, det gir en ny vri på seibiffen. Remuladen gjør retten ekstra smakfull.

  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Bestemors fiskekaker »

Bestemors fiskekaker

Hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt. Prøv bestemors variant sammen med brød, bacon, revet gulrot og kokt egg. Husk at fiskekaker også egner seg ypperlig som grillmat på tur!

  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 40-60 min

Klassisk fiskesuppe »

Klassisk fiskesuppe

Prøv denne klassiske fiskesuppen på en kald høstkveld. Du kan velge din favorittfisk enten det er hyse, torsk eller steinbit, alle passer i denne suppen.

  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Skrei med sandefjordsmør »

SKREI_2016_Skrei med sandefjordsmør, Fotograf: Sentralen

Skrei med sandefjordsmør er en klassiker i norske hjem. Med potet, gulrot og purre er søndagsmiddagen komplett. 

  • Currently 4.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20-40 min

Fiskegrateng med makaroni »

Fiskegrateng med makaroni

Denne oppskriften på fiskegrateng med makaroni er en rett for hele familien. Server med det tilbehøret dere liker best. Vi foreslår råkost og kokt potet. 

  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 40-60 min

Kokt torsk med poteter og grønnsaker »

Kokt torsk med poteter og grønnsaker

Kokt torsk er bestandig godt. Prøv denne oppskriften med dressing og grønnsaker til. Middagsretten passer like godt på en hverdag som en dag du har lyst på noe ekstra godt.

  • Currently 3 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20-40 min

Tradisjonell boknafisk »

Tradisjonell boknafisk

Boknafisk er en torsk som er lett tørket, da den har hengt på hjell i ca. 2 uker. Dette er tradisjonell mat langs kysten. Den serveres helst med stekt bacon og gulrotstuing.

  • Currently 4 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Sprøstekte torsketunger med løkkompott »

Sprøstekte torsketunger med løkkompott

Sprøstekte torsketunger er en tradisjonell norsk middagsrett, og i denne oppskriften setter ingefær en spiss. Hva med å servere torsketunger som forrett til festmiddagen?

  • Currently 4 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20-40 min

Spekesild og poteter »

Spekesild og poteter

Spekesild med potet, løk og rødbeter servert med rømme og flatbrød er et tradisjonelt måltid. Med frisk dill på toppen er retten komplett.

  • Currently 4 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20 min