Skip to main content

Tradisjon

Hjemmelagde seikarbonader »

Hjemmelagde seikarbonader_02, Fotograf: Synøve Dreyer

Seikarbonader kan du enkelt lage selv. Det er bare å kjøre det sammen i en foodprosessor, forme kaker og steke i en panne. Det trenger ikke være så vanskelig å lage fiskemat selv. 

  • Currently 4 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Torsk- og potetgrateng med sennep »

Torsk- og potetgrateng med sennep

Dette er en annen variant av fiskegrateng med potetmos og grønnsaker. Denne oppskriften er lett å like for både for liten og stor.

  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Kokt torsk med karrisaus »

Kokt torsk med karrisaus

Kokte torskeskiver med hjemmelaget karrisaus er en tradisjonsrett for hele familien. Velg det tilbehøret familien liker eller følg vårt forslag i oppskriften.   

  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels Over 60 min

Sei med grønnsakssaus »

Sei i grønnsaksaus, Fotograf: Synøve Dreyer

Stekt sei er en tradisjonell rett som har hatt sin plass på det norske matbordet i flere generasjoner. Prøv denne varianten med en grønnsakssaus.

  • Currently 3 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20-40 min

Fiskegrateng med makaroni »

Fiskegrateng med makaroni

Denne oppskriften på fiskegrateng med makaroni er en rett for hele familien. Server med det tilbehøret dere liker best. Vi foreslår råkost og kokt potet. 

  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 40-60 min

Seibiff med løk og remulade »

Seibiff med løk og remulade

Stekt seifilet servert med løk er en klassiker. Prøv med en blanding av flere løktyper, det gir en ny vri på seibiffen. Remuladen gjør retten ekstra smakfull.

  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Bestemors fiskekaker »

Bestemors fiskekaker

Hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt. Prøv bestemors variant sammen med brød, bacon, revet gulrot og kokt egg. Husk at fiskekaker også egner seg ypperlig som grillmat på tur!

  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 40-60 min

Klassisk fiskesuppe »

Klassisk fiskesuppe

Prøv denne klassiske fiskesuppen på en kald høstkveld. Du kan velge din favorittfisk enten det er hyse, torsk eller steinbit, alle passer i denne suppen.

  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Skrei med sandefjordsmør »

SKREI_2016_Skrei med sandefjordsmør, Fotograf: Sentralen

Skrei med sandefjordsmør er en klassiker i norske hjem. Med potet, gulrot og purre er søndagsmiddagen komplett. 

  • Currently 4 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20-40 min

Kokt torsk med poteter og grønnsaker »

Kokt torsk med poteter og grønnsaker

Kokt torsk er bestandig godt. Prøv denne oppskriften med dressing og grønnsaker til. Middagsretten passer like godt på en hverdag som en dag du har lyst på noe ekstra godt.

  • Currently 3 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20-40 min