Skip to main content

Norge

Krydret ørret på grill »

Ørret, Fotograf: Synøve Dreyer

Ørret egner seg veldig godt til rask varmebehandling på grillen, da får den en saftig kjerne i midten. I denne oppskriften er ørreten spennende krydret.

  • Currently 4 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Ovnsbakt ørret med hvitløksgrønnsaker »

Ørret, Fotograf: Synøve Dreyer

I denne oppskriften med ørret stekes alt i stekeovnen, og grønnsakene får en god smak av hvitløk. En rett som passer både til hverdag og helg. 

  • Currently 3 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20-40 min

Ovnsbakt torskefilet med potetmos og klippfisk »

Ovnsbakt torskefilet med potetmos og klippfisk, Fotograf: Kristin Støylen

Fra Eidsvollkokken Agnar Gjerstad kommer denne unike oppskriften med ovnsbakt torsk, grønnsakssalsa og potemos med klippfisk.

  • Currently 2.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Vanskelig 40-60 min

Kryddergrillet laksefilet »

Kryddergrillet laksefilet

Einerkvister på grillen sammen med laksen gir den en fin røyksmak. I denne oppskriften får laksen også smak av spennende krydder. En mild agurksalat runder det hele av. 

  • Currently 5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Ovnsbakt laks med sprø salat »

Ovnsbakt laks med sprø salat

Ovnsbakt laks er lettvint når du skal lage mat til mange, og denne oppskriften er full av friske smaker. Sausen og salaten er kald og kan lages i god tid før gjestene kommer.

  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 40-60 min

Gratinert ørret med blomkål »

Ørret, Fotograf: Synøve Dreyer

Denne oppskriften med ørret blir garantert en hit på middagsbordet, både hos de store og de små. Mens gratengen står i stekeovnen, dekkes bordet. 

  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20-40 min

Ørretburger med cottage cheese-dressing »

Ørret, Fotograf: Synøve Dreyer

Fiskeburger til middag i dag? Da bør du prøve denne burgeren av ørret, med en frisk dressing av cottage cheese, pinjekjerner og avokado til. 

  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Asiatisk ørret med wokede grønnsaker »

Asiatisk ørret med wokede grønnsaker

Denne oppskriften med ørret og wokgrønnsaker har et hint av asiatiske smaker. Retten er et fargekart på tallerkenen, og er like god som den er sunn. 

  • Currently 3 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20-40 min

Bolinhos med aïoli »

Klippfisk 2016, Fotograf: Bent Raanes Sørensen

Bolinhos er klippfiskboller som har opphav i Portugal. Bolinhos passer godt til alle anledninger, både til hverdags og til fest. 

  • Currently 0 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 40-60 min

Spansk tomatsuppe med reker »

Gazpacho med reker, Fotograf: Bent Raanes Sørensen

Denne spanske suppen kalles gazpacho og er en kald grønnsakssuppe med smaker av tomat, hvitløk og olivenolje. Her har vi har tilført reker til oppskriften. 

  • Currently 0 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20 min