Skip to main content

Norge

Pai med laks og asparges »

Pai med laks og asparges

Pai trenger ikke være komplisert å lage. Kjøp ferdig butterdeig så er det bare å fylle den med de råvarene du måtte ønske. Laks og asparges er en fin kombinasjon i en pai.

  • Currently 4.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 40-60 min

Bakt potet med klippfisk »

Bakt potet med klippfisk

Dette er oppskriften på ikke bare én, men tre småretter av klippfisk fulle av smak. Siden de også er så flott å se på, passer de perfekt på et tapasbord.

  • Currently 0 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 40-60 min

Laks Tataki »

Laks Tataki

Kokt laks eller sashimi, ja takk begge deler! Tataki er et japansk ord for fisk som blir stekt eller kokt raskt på sterk varme, slik at innsiden fremdeles er rå.

  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Torsk med kinesisk fem-krydder »

Stekt fisk med fem krydder , Fotograf: Synøve Dreyer

Denne oppskriften er hentet fra Kina, og vil virkelig gi deg følelsen av å stå i det kinesiske kjøkkenet. Her er torsk woket med gode smaker, og servert med ris.

  • Currently 4 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Laksecarpaccio “Norden” »

Laksecarpaccio “Norden”

Carpaccio er opprinnelig en italiensk matrett. Dette er oppskriften på en smakfull rett, der de løvtynne skivene av laks serveres med seterrømme og nordiske urter.

  • Currently 0 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20 min

Laks med sopp og dill »

Lägtempad lax med svamp i dill, Fotograf: Ingvar Eriksson

Denne retten er både enkel og god, du har alt i en form og vips så er middagen ferdig. Laks servert med sopp og dill er vellykket kombinasjon.

  • Currently 2.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Blini med ansjos, løk og rømme »

Blini med ansjos, løk og rømme

Blini med ansjos, finhakket løk og rømme er et smakfullt og godt alternativ til den klassiske varianten som er med russisk kaviar som tilbehør.

  • Currently 5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Stekt torsk med potetaïoli og tomatsalsa »

Stekt torsk med potetaïoli og tomatsalsa

Potetaïoli og tomatsalsa er et spennende og godt tilbehør til stekt torsk. Stek torsken med skinnet på, da holder den seg saftig. 

  • Currently 5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Røykt ørret med eplesalat »

Røykt ørret med eplesalat

Oppskriften er enkel, men resultatet er frisk, sunt og godt. Eplesalat med røykt ørret kan du servere som forrett eller lunsj, til og med når du er ute på tur.

  • Currently 3 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20 min

Laks med ovnsbakte grønnsaker »

Laks med ovnsbakte grønnsaker

Denne enkle retten med laks og ovnsbakte grønnsaker passer perfekt til en travel hverdag. Sett grønnsakene i ovnen mens du dekker på og steker fisken.

  • Currently 4.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20-40 min