Skip to main content

Norge

Julegløggsild »

Julegløggsild

Det er enkelt å lage sin egen vri av påleggssild på glass, alt du trenger å gjøre er å gi den litt ekstra krydder og smak. Denne varianten vil nok imponere litt ekstra i julen.    

  • Currently 3 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20-40 min

Asiatisk fiskegryte med torsk og nudler »

Fiskegryte med nudler , Fotograf: Synøve Dreyer

Denne fiskegryten består av smaker fra Thailand. Vi har brukt torsk i gryten, men du kan fint variere oppskriften med andre typer hvitfisk som sei eller hyse. 

  • Currently 4 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20-40 min

Stekt torsk med eksotisk grønnsaksstuing »

Torsk på nye måter, Fotograf: Synøve Dreyer

Jonny Halhjem, kokk ved Lura turiststasjon byr på en spennende rett med torsk i chilisaus og grønnsaker. 

  • Currently 4 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20-40 min

Wok med torsk og reker »

Wok med torsk og reker, Fotograf: Synøve Dreyer

Wok er enkelt, sunt og godt. I denne oppskriften har vi kombinert søt og vanlig soyasaus for å sette en ekstra smak på woken. 

  • Currently 3 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20-40 min

Stekt torskefilet med chorizo og grønnsaker »

Stekt torskefilet med chorizo og grønnsaker, Fotograf: Kristin Støylen

Stekt torskefilet med krydret chorizopølse og smakfulle grønnsaker er det beste Lene Berg, kokk ved Bortistu Gjestegård vet. 

  • Currently 4 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 40-60 min

Ovnsbakt torskefilet med potetmos og klippfisk »

Ovnsbakt torskefilet med potetmos og klippfisk, Fotograf: Kristin Støylen

Fra Eidsvollkokken Agnar Gjerstad kommer denne unike oppskriften med ovnsbakt torsk, grønnsakssalsa og potemos med klippfisk.

  • Currently 2.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Vanskelig 40-60 min

Gulrotsuppe med torsk, chili og ingefær »

Gulrotsuppe med torsk, chili og grønnsaker, Fotograf: Kristin Støylen

Vinneroppskriften fra #codshare-arrangementet i 2014 ble denne lekre gulrotsuppen med chili og torsk. Levert av Varangerkokken Tor-Emil Sivertsen.

  • Currently 4.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 40-60 min

Bakt torsk med pasta »

Bakt torsk med pasta, Fotograf: Kristin Støylen

Bakt torsk med en fyldig tomatisert pastasaus er både enkelt og smakfullt. Det kan Tomas Nilsen, bedre kjent som Lovundkokken garantere. 

  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 40-60 min

Sprøstekte torsketunger med løkkompott »

Sprøstekte torsketunger med løkkompott

Sprøstekte torsketunger er en tradisjonell norsk middagsrett, og i denne oppskriften setter ingefær en spiss. Hva med å servere torsketunger som forrett til festmiddagen?

  • Currently 4 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20-40 min

Pastasalat med reker og pesto »

sjømatpasta, Fotograf: Bent Raanes Sørensen

En frisk salat med pasta og reker passer like godt til en forrett, som til middag eller lunsj. Med hjemmelaget pesto får du en smakfull og fargerik rett. 

  • Currently 0 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20 min