Skip to main content

Norge

Wraps med tex mex-fisk »

Fiskesprell - Sjømat i utekjøkkenet - 2014, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Lag tex mex-fisk neste gang du skal på tur. Skjær alt ferdig hjemme, så alt du trenger å gjøre når du kommer frem er å steke seien og varme tortillawraps.

  • Currently 0 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Nigiri sushi »

Nigiri sushi

Det er enkelt å lage nigiri sushi selv. Lager du nigiri med laks, kveite og kamskjell får du et fargerikt sushifat som vil imponere – både deg selv og gjestene dine! 

  • Currently 4.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 40-60 min

Laks tikka masala »

Laks Tikka Masala , Fotograf: Esten Borgos

Imponer gjestene dine ved å lage en hjemmelaget tikka masala. Sausen tar litt tid å lage, men resultatet er verdt det. Server med jasminris, grønnsaker og yoghurt.

  • Currently 4 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Vanskelig 40-60 min

Laks med mais og pinjekjerner »

Stekt laks med pinjekjerner, Fotograf: Johnny Han

Lag en herlig wok med laks, miniasparges, minimais og hvitløk. Med røtter i fra Kina vil denne oppskriften gi smaksløkene en internasjonal opplevelse.

  • Currently 0 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Fiskecurry med kokosmelk »

Fiskecurry med kokosmelk, Fotograf: Synøve Dreyer

Lag en eksotisk curry med opprinnelse fra Thailand neste gang du har lyst på asiatisk mat. Shrimp paste er det som gir denne oppskriften den gode smaken.

  • Currently 0 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 40-60 min

Torsk med kinesisk fem-krydder »

Stekt fisk med fem krydder , Fotograf: Synøve Dreyer

Denne oppskriften er hentet fra Kina, og vil virkelig gi deg følelsen av å stå i det kinesiske kjøkkenet. Her er torsk woket med gode smaker, og servert med ris.

  • Currently 4 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Stekt hyse med piperonata »

Stekt hyse med piperonata

Stekt hyse i kombinasjon med en klassisk paprikastuing. Denne retten kan serveres både med pasta og poteter etter lyst og humør.

  • Currently 4.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Friterte torskekaker med ertepuré »

Tempura torskekaker med ertepuré, Fotograf: Synøve Dreyer

Til denne oppskriften har vi hentet inspirasjon fra Englands tradisjonelle fish ´n chips. Denne versjonen har ertepuré og sitronbåter som tilbehør.

  • Currently 1 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Fiskesuppe med tomatsmak »

Fiskesuppe med tomatsmak, Fotograf: Synøve Dreyer

Vi er nok mest vant til den tradisjonelle hvite fiskesuppen, men hvorfor ikke prøve en ny vri? Her er en enkel oppskrift på kremet tomatfiskesuppe. 

  • Currently 0 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20 min

Kongekrabbe med asparges og sitronhollandaise »

Kongekrabbe med asparges og sitron-hollandaise, Fotograf: Kim Holthe

Kongekrabbe trenger ikke mye tilbehør for å være godt. Her er en enkel, men god oppskrift som viser akkurat det.

  • Currently 0 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min