Skip to main content

Norge

Klassisk rekecocktail »

Klassisk rekecocktail, Fotograf: Synøve Dreyer

En rekecocktail er en nydelig liten rett som passer godt som forrett. Denne gode klassikeren går aldri av moten og ingen blir lei.

  • Currently 4.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20 min

Fiskesuppe med torsk og reker »

Fiskesprell, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Denne suppen er lett å lage til mange, og passer godt hvis du har invitert venner eller familie til middag. Det er en sikker oppskrift med god smak.

  • Currently 4.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20-40 min

Reker med appelsin og basilikum »

Reker med appelsin og basilikum, Fotograf: Synøve Dreyer

Dette er en frisk kombinasjon mellom reker, appelsin og basilikum. Denne oppskriften fungerer like godt til tapas som den gjør til forrett.

  • Currently 4 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20 min

Vietnamesiske vårruller med peanøttsaus »

Vietnamesiske vårruller med peanøttsaus, Fotograf: Synøve Dreyer

Vårruller med en spennende kombinasjon av reker, friske grønnsaker og søtsyrlig peanøttsaus. Denne kan bli en ny favoritt til helgekosen. 

  • Currently 0 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 40-60 min

Fajitas med reker og mangosalsa »

Fajitas med reker og mangosalsa, Fotograf: Synøve Dreyer

Lag smakfulle fajitas med reker, mangosalsa og rømmesaus. Denne oppskriften kan kanskje erstatte fredagstacoen?

  • Currently 0 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 40-60 min

Sei tandoori med agurksalat »

Fiskesprell, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

I denne oppskriften får seien en indisk smak med tandoorikrydder. Som tilbehør lager du bare en agurksalat med yoghurt og mynte, og serverer med nanbrød ved siden av.

  • Currently 4 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20 min

Rekecocktail med ny vri »

Rekecocktail med ny vri, Fotograf: Synøve Dreyer

Rekecocktail er en klassiker som ofte serveres som forrett. Denne oppskriften er med agurk, mango og sprøstekt loff, og er en mer moderne versjon av klassikeren.

  • Currently 2.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20 min

Pasta med reker og crème fraîche »

Pasta med reker, Fotograf: Synøve Dreyer

Pasta er alltid en slager og passer godt til reker. I denne oppskriften er det sausen som er hemmeligheten. Parmesan og basilikum gir retten en smak av Italia.

  • Currently 4.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20-40 min

Bacalao »

Bacalao 001Norges Sjømatråd, Fotograf: Esten Borgos

Dette er oppskriften på tomatbasert bacalaogryte på norsk vis. Bacalao passer godt hvis du skal ha mange gjester på besøk, siden den er så enkel å lage i store mengder.

  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 40-60 min

Rekesmørbrød »

Toast Skagen! Rekesmørbrød, Fotograf: Synøve Dreyer

Et deilig rekesmørbrød passer godt til frokost, lunsj eller på koldtbord, og er lett å lage. 

  • Currently 0 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20 min