Skip to main content

Norge

Reker med appelsin og basilikum »

Reker med appelsin og basilikum, Fotograf: Synøve Dreyer

Dette er en frisk kombinasjon mellom reker, appelsin og basilikum. Denne oppskriften fungerer like godt til tapas som den gjør til forrett.

  • Currently 4 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20 min

Rekesmørbrød »

Toast Skagen! Rekesmørbrød, Fotograf: Synøve Dreyer

Et deilig rekesmørbrød passer godt til frokost, lunsj eller på koldtbord, og er lett å lage. 

  • Currently 0 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20 min

Skalldyrsuppe »

Skalldyrsuppe, Fotograf: Synøve Dreyer

Skalldyrsuppe kokt på kraft av rekeskall gir en ekte god skalldyrsmak. Ta deg tid og kok kraften den tiden den skal ha. Dette er en suppe til fest.

  • Currently 4.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 40-60 min

Rekecocktail »

Rekecocktail med ny vri, Fotograf: Synøve Dreyer

Rekecocktail er en klassiker som ofte serveres som forrett. Denne oppskriften er med agurk, mango og sprøstekt loff, og er en mer moderne versjon av klassikeren.

  • Currently 2.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20 min

Klassisk rekecocktail »

Klassisk rekecocktail, Fotograf: Synøve Dreyer

En rekecocktail er en nydelig liten rett som passer godt som forrett. Denne gode klassikeren går aldri av moten og ingen blir lei.

  • Currently 4.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20 min

Avokado- og rekesalat »

Avokado og rekesalat, Fotograf: Synøve Dreyer

Avokado og reker passer godt som forrett. Ønsker du å gjøre en liten vri på den klassiske kombinasjonen er denne oppskriften et spennende alternativ.

  • Currently 4 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20 min

Pasta med reker og crème fraîche »

Pasta med reker, Fotograf: Synøve Dreyer

Pasta er alltid en slager og passer godt til reker. I denne oppskriften er det sausen som er hemmeligheten. Parmesan og basilikum gir retten en smak av Italia.

  • Currently 4.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20-40 min

Couscoussalat med reker og fetaost »

Couscoussalat med reker og fetaost, Fotograf: Synøve Dreyer

Denne oppskriften med reker og fetaost er en ny og spennende måte å tilberede reker på. Imponer venner og kjente med couscoussalat til forrett eller til koldtbord.

  • Currently 3 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20 min

Ovnsbakt torskefilet med potetmos og klippfisk »

Ovnsbakt torskefilet med potetmos og klippfisk, Fotograf: Kristin Støylen

Fra Eidsvollkokken Agnar Gjerstad kommer denne unike oppskriften med ovnsbakt torsk, grønnsakssalsa og potemos med klippfisk.

  • Currently 3 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Vanskelig 40-60 min

Kveite med kaperssaus og hasselbackpoteter »

Kveite med kaperssaus og hasselbackpoteter, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Lag denne nydelige oppskriften neste gang du skal invitere gjester til middag. Et godt tips er å bruke steketermometer når du steker kveiten, da blir den saftig.

  • Currently 0 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 40-60 min