Skip to main content

Norge

Blåskjell - grunnoppskrift »

Blåskjell - grunnoppskrift

Blåskjell er en spennende råvare som kan tilberedes med utallige forskjellige smaker. Her finner du grunnoppskriften som er et bra utgangspunkt for videre eksperimentering.

  • Currently 4 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20 min

Skrei med polenta og ratatouille »

Skrei mit Polenta und Ratatouille Zutaten, Fotograf: Oliver Brachat

I denne oppskriften blir skreien stekt med den søte smaken av rosmarin, og servert sammen med sunne, smakfulle grønnsaker i en ratatouille. Polenta runder av retten.

  • Currently 4.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 40-60 min

Havets skattkiste på grill »

Sommermat med Elise, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Denne oppskriften passer perfekt for både store og små. Her kan man selv velge fisk, grønnsaker og saus til sin skattkiste. Det er bare fantasien som setter grensene.

  • Currently 4 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20 min

Ingefær- og chilimarinade til laks »

Ingefær- og chilimarinade til laks

En god marinade gjør underverker for enkle grillspyd. Denne oppskriften med ingefær og chili må bare prøves neste gang laks skal på grillen.

  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Svært enkelt 20 min

Ingefær- og chilimarinert laks »

Ingefær - og chilimarinert laks, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Laks på grill er kjempe godt, og en god marinade gjør laksen enda bedre. I denne oppskriften er marinaden laget av ingefær, chili, hvitløk, sitrongress og olivenolje.

  • Currently 3 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20 min

Hummer naturell »

Hummer naturell

Det er få ting som skaper mer feststemning enn hummer. Den beste måten å servere hummer på er naturell, og da gjerne med et glass champagne eller musserende vin til.

  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Grillet laks med blåbærmarinert byggris »

Godfisk sommer 2015, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Denne oppskriften har tilbehøret i fokus. Frisk blåbærmarinert byggris, dressing og salat passer utmerket til grillet laks. 

  • Currently 0 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20-40 min

Barnas fisk og potet »

Fiskenasjonen i Oslo, Fotograf: Alex Holm

Dette er en oppskrift som vil falle i smak hos store og små. Den kan enten lages i frityren, eller i olje i en kasserolle. 

  • Currently 0 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 40-60 min

Kremet blåskjellsuppe »

Blåskjellsuppe, Fotograf: Synøve Dreyer

Hva med å lage kremet blåskjellsuppe neste gang du skal invitere gjester på besøk? Denne oppskriften er enkel å lage, men lett å imponere med.

  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Wrap med matjessild »

Sommermat med Elise, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Matjessild har i alle år vært en delikatesse i Nederland. Prøv selv denne oppskriften hvor matjessild legges i en potetlefse sammen egg, rødløk og salat. 

  • Currently 4.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20 min