Skip to main content

Ørretrullader

Ørretrullader, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley
  • 
4

    4 porsjoner

  • 20-40 min

  • Vanskelighetsgrad

    Middels

Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Tortillawraps passer godt til tapas siden de kan fylles med nesten hva som helst. I denne oppskriften foreslår vi rå ørret, grønnsaker og hjemmelaget kryddermajones.

Ingredienser

-
+

250 g  ørretfilet, uten skinn og bein
0,5 stk  avokado
0,5 stk  agurk
0,5 stk  gulrot
0,5 stk  sitron

Majones

2 stk  eggeplomme
1 ss  olivenolje
0,5 ss  sennep
0,5 stk  chili, rød
0,5 ss  ingefær, frisk
0,5 ss  soyasaus
0,5 ss  sitronsaft
1,5 dl  soyaolje
   kajennepepper
   salt

Tilbehør

2 stk  tortillawrap

Framgangsmåte

Mengden ingredienser er blitt endret, men det kan være lurt å:
  • Tenke på at mat til mange tar litt lengre tid
  • Holde litt tilbake på saltholdige ingredienser og krydder, og heller smake til mot slutten
  • Skjær ørreten, avokado, agurk og gulrot i tynne strimler.
  • Drypp litt sitronsaft over avokadoen.

Majones

  • Kjør alle ingrediensene til majonesen unntatt soyaolje i en blender eller med en stavmikser.
  • Tilsett oljen litt om gangen til konsistensen er tykk og kremet.
  • Smak til med kajennepepper og salt.
  • Smør majones på tortillawraps, og legg fisk og grønnsaker over.

Rull sammen, del hver tortillawrap i 4 og server.