Skip to main content

Aichas rekesmørbrød med mangosalat og dressing

Aichas rekesmørbrød med mangosalat og dressing
  • 
4

    4 porsjoner

  • 20 min

  • Vanskelighetsgrad

    Enkelt

Fotograf: Aicha Bouhlou

Har du lyst på noe helgekos som både er lettvint og smaker digg? Da bør du prøve matblogger Aichas oppskrift på hotdog med reker. Sunt, godt og enkelt!

Ingredienser

-
+

800 g  reker, uten skall
2 stk  hjertesalat

Mangosalat

1 stk  mango
0,5 stk  chili, rød
1 stk  lime
   koriander, frisk
   salt og pepper

Dressing

2 dl  rømme
2 ts  karri
   lime
   sukker

Tilbehør

   pølsebrød

Framgangsmåte

Mengden ingredienser er blitt endret, men det kan være lurt å:
  • Tenke på at mat til mange tar litt lengre tid
  • Holde litt tilbake på saltholdige ingredienser og krydder, og heller smake til mot slutten
  • Skjær hjertesalat i strimler.

Mangosalsa

  • Skjær mango i små terninger, finhakk chili og koriander, og press saften av lime.
  • Bland det sammen, og smak til med salt og pepper.

 Karridressing

  • Bland sammen rømme og karri.
  • Smak til med limesaft og sukker.

Ha reker, salat, mangosalsa og karridressing i pølsebrødene, og server.

Tips: Du kan også bruke rundstykker i stedet for pølsebrød.