Nachos med torsk

Nachos med torsk, Fotograf: Synøve Dreyer
  • 
4

    4 porsjoner

  • 20 min

  • Vanskelighetsgrad

    Enkelt

Fotograf: Synøve Dreyer

Ønsker du å imponere med en ny måte å servere nachos på? Da bør du prøve denne med torsk. Som tilbehør kan du servere salsa, crème fraîche og avokado. Dette blir sikkert en ny favoritt til helgekosen.

Ingredienser

-
+

600 g  torskefilet
2 ss  tacokrydder
4 ss  olivenolje
8 dl  tortillachips
2 dl  ost, revet

Tilbehør

2 stk  avokado
2 dl  crème fraîche
2 dl  tacosaus
1 stk  lime

Framgangsmåte

Mengden ingredienser er blitt endret, men det kan være lurt å:
  • Tenke på at mat til mange tar litt lengre tid
  • Holde litt tilbake på saltholdige ingredienser og krydder, og heller smake til mot slutten
  • Sett stekeovnen på 175 °C.
  • Skjær torsken i 2 cm store biter. 
  • Bland sammen tacokrydder og olivenolje, og vend inn torskebitene.
  • Fordel tortillachipsene i en ildfast form, legg torskebitene over og avslutt med revet ost.
  • Stek i stekeovnen i ca. 10 minutter, til fisken er ferdig.

Server nachos med avokadobiter, crème fraîche, tacosaus og limebåter.