Skip to main content

Salat med nektarin og mozzarella

Salat med nektarin og mozzarella, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley
  • 
4

    4 porsjoner

  • 20 min

  • Vanskelighetsgrad

    Enkelt

Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Den søte smaken av grillet nektarin passer perfekt sammen med grillet laks. Prøv denne enkle og friske salaten i sommer.

Ingredienser

-
+

4 stk  nektarin
1 stk  rødløk
1 ss  timian, frisk
65 g  salat, småbladet
40 g  ruccolasalat
125 g  mozzarella, revet
1 ss  olivenolje
0,5 ts  flaksalt
   balsamicosirup

Framgangsmåte

Mengden ingredienser er blitt endret, men det kan være lurt å:
  • Tenke på at mat til mange tar litt lengre tid
  • Holde litt tilbake på saltholdige ingredienser og krydder, og heller smake til mot slutten
  • Varm opp grillen.
  • Skjær nektarin i båter og grill båtene i ca. 1 minutt på hver side.
  • Skjær rødløk i strimler og finhakk timian.
  • Bland nektarin, rødløk, timian, småbladet salat, ruccolasalat og mozzarella i en salatbolle.
  • Ha over olivenolje, dryss med flaksalt og smak til med balsamicosirup. 

Server salaten med den sjømaten du måtte ønske.

Tips: Marinert, grillet laks vil være et godt alternativ til denne friske salaten.