Skip to main content

Sild and chips

Sild and chips, Fotograf: Synøve Dreyer
  • 
1

    1 porsjoner

  • 20-40 min

  • Vanskelighetsgrad

    Enkelt

Fotograf: Synøve Dreyer

Dette er en ny variant av fish and chips. Et lite tips er å servere sildesalaten og chipsen i en hamburgerlomme, med ønsket dip ved siden av. 

Ingredienser

-
+

3 stk  sildefilet
3 ss  dijonsennep
2 ss  majones
2 ss  crème fraîche

Tilbehør

   pommes frites
   rødløk, syltet
   sriracha chilisaus
   ketchup
   sennep

Framgangsmåte

Mengden ingredienser er blitt endret, men det kan være lurt å:
  • Tenke på at mat til mange tar litt lengre tid
  • Holde litt tilbake på saltholdige ingredienser og krydder, og heller smake til mot slutten
  • Finhakk sild.
  • Bland dijonsennep med majones, crème fraiche, og rør inn sildebitene.
  • Smak til med salt og pepper.

Server sildesalaten med pommes frites, toppet med syltet rødløk. Ha sriracha chilisaus, ketchup og sennep ved siden av.

Tips: Ha gjerne litt finhakket urter i sildesalaten etter ønske.