Skip to main content

Tandoorimarinade

Tandoorimarinade, Fotograf: Studio Dreyer-Hensley
  • 
4

    4 porsjoner

  • 20 min

  • Vanskelighetsgrad

    Enkelt

Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

Denne marinaden komplimenterer breiflabb og steinbit, med spennende smaker av tandoori, gurkemeie og koriander. La fisken marinere i kjøleskap i 1 time før bruk. 

Ingredienser

-
+

2 ss  koriander, frisk
1 ts  gurkemeie
2 ts  tandoori masala
2 dl  yoghurt, naturell

Framgangsmåte

Mengden ingredienser er blitt endret, men det kan være lurt å:
  • Tenke på at mat til mange tar litt lengre tid
  • Holde litt tilbake på saltholdige ingredienser og krydder, og heller smake til mot slutten
  • Finhakk koriander.
  • Bland koriander, gurkemeie og tandoori masala i yoghurten.
  • Ha fisken i marinaden og la den ligge i minst 1 time i kjøleskap.
  • Ta fisken ut av kjøleskapet 15-30 minutter før bruk, og pensle med olje før du legger den på grillen.

Tips: Hvis du ikke har grill kan du også steke fisken i en stekepanne, gjerne grillpanne.