Skip to main content

Skrei er matopplevelse

Skrei er matopplevelse, Fotograf: Synøve Dreyer
Fotograf: Synøve Dreyer

Hver vinter kommer skreien fra Barentshavet, den er en av de sprekeste råvarene havet byr på. Med den kommer også anledningene til festmiddagene.

Det er ikke uten grunn at skreien er vinterens høydepunkt for mange. Sammen med den kommer de deilige måltidene, de mange festlige lagene og de minneverdige romantiske middagene.

  • Det er ikke vanskelig å forvandle en så fantastisk råvare som skreien til smakfulle retter. Her ser du hvordan du tar vare på kvaliteten og tilbereder skrei.
  • Ikke sjelden, og i alle fall ikke uten grunn, sitter det mange rundt bordet når det serveres dampende, flakende og hvit skrei. Lag skreifest – og gi venner eller familie vinterens matopplevelse.
  • Hvis du bare skal ha én til bords i tillegg til deg selv, og denne ene står ditt hjerte ekstra nær bør du lese om kjærlighetsfisken skrei.
  • Enten du har få eller mange til bords, sammen med skreien bør du også servere noen av historiene. Les om den tradisjonsrike fisken og bli inspirert!