Skip to main content

Søkeresultat

Urtepanert klippfisk »

Urtepanert klippfisk, Fotograf: Esten Borgos
  • Currently 2 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20 min

Det skal ikke mye til for å lage en god middag. I denne oppskriften vender du klippfisk i en blanding av timian og persille, steker den i smør og serverer med kokte poteter.

  • Currently 2 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20 min

Bacalao til mange »

Bacalao til mange
  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels Over 60 min

Enten du er på hytten eller i byen, har vennelag eller familiefest: Når du lager mat til mange er denne oppskriften på bacalao en garantert suksess. Enkelt er det også!

  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels Over 60 min

Ovnsbakt klippfisk »

Ovnsbakt klippfisk
  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 40-60 min

Prøv ovnsbakt bacalao på den klassiske portugisiske måten, med klippfisk, poteter, paprika, tomater og egg. Server som hverdagsmiddag eller til helgekosen.

  • Currently 3.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 40-60 min

Skinnstekt klippfisk »

Skinnstekt klippfisk, Fotograf: Esten Borgos
  • Currently 0 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Hvitvin gir en god smak til både fisk og grønnsaker. Og siden alt blir stekt i sammen stekepanne blir det ikke stort enklere.

  • Currently 0 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Polentapanert klippfisk »

Polentapanert klippfisk, Fotograf: Synøve Dreyer
  • Currently 3 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Spinat er godt og enkelt tilbehør som passer utmerket til panert klippfisk. Tradisjonsrike råvarer trenger ikke bestandig å serveres med tradisjonelt tilbehør. 

  • Currently 3 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Stroganoff med klippfisk »

Stroganoff med klippfisk
  • Currently 3 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Stroganoff er en oppskrift som egentlig kommer fra Russland. Her er den fornorsket versjon med klippfisk. En spennende variant og deilig gryte til gjester!

  • Currently 3 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Salat med klippfisk og tomater »

Salat med klippfisk og tomater
  • Currently 2.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20 min

Dette er oppskriften på en god salat med klippfisk og dressing. Den er best når den akkurat er laget siden dressingen er varm. 

  • Currently 2.5 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Enkelt 20 min

Klippfisk med ris »

Klippfisk med ris
  • Currently 3 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Klippfisk er mye mer enn den tomatiserte bacalaoen vi kjenner best i Norge. Fra Brasil kommer oppskriften på denne spennende gryteretten med klippfisk og ris.

  • Currently 3 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Middels 20-40 min

Klippfisk à la saltimbocca »

Klippfisk à la saltimbocca
  • Currently 3 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Vanskelig 20-40 min

Saltimbocca lages opprinnelig med oksekjøtt og skinke, med salvie festet på toppen. Med denne oppskriften lager du en norsk variant med råvarene klippfisk og fenalår.

  • Currently 3 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Vanskelig 20-40 min

Klippfiskburger med bacon og tapenade »

Klippfiskburger med bacon og tapenade, Fotograf: Bent Raanes Sørensen
  • Currently 0 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Vanskelig Over 60 min

Klippfisk kan brukes til det meste, til og med som burger. Start med å lage burgerbrød, og gi hele retten et løft med bacon og tapenade.

  • Currently 0 out of 5 Stars.

Takk for din vurdering!

Du kan bare stemme en gang.

Takk for din vurdering.

Vanskelig Over 60 min

Filter

Type rett

Vanskelighetsgrad