Gå til hovedinnhold

Godfisk vil inspirere til å spise mer fisk og sjømat

Godfisk er Norges sjømatråd sin merkevare og avsender rettet mot forbrukere i Norge. Godfisk skal gi deg og din familie inspirasjon og kunnskap om sjømat og bidra til at det blir enklere å velge fisk og skalldyr oftere.

Godfisk skal bidra til positive holdninger og få familier flest til å øke antall sjømatmiddager fra ofte ett til minst to måltider i uken.  Måler er å bidra til matglede og kunnskap om sjømat, sjømatretter og sjømatsesonger gjennom å vise hvor enkelt det er å fikse gode, sunne sjømatretter gjennom budskapet og slagordet «Det fisker'u»

Godfisk-logo og materiell kan benyttes av alle som ønsker å bidra til økt sjømatkonsum i Norge.  Det være seg myndigheter, organisasjoner, produsenter, dagligvarekjeder, restauranter, kantiner, matkasser eller lignende som bidrar til at forbrukere oftere velger sjømat i hverdagen.  Kontakt oss her for å få tilgang til logo og materiell.

Vi kan også støtte arrangement som tar sikte på å bygge opp sjømatkonsumet i Norge. Her kan du lese mer om våre støtteordninger.