Gå til hovedinnhold
Foto: Godfisk.no
Cooking time20-30 min
Difficulty levelLett
Vurdering4/5

Kveite med grillede grønnsaker

Kveite er en fisk med fast kjøtt, som passer perfekt til å legge på grillen. I denne oppskriften griller du også tilbehøret, som er fargerike og smaksrike grønnsaker.

Unngå at skjermen går i dvale

Ingredienser

Fremgangsmåte

Unngå at skjermen går i dvale
  • Rør sammen vann og salt og hell det over kveiteskivene. La det trekke i ca. 10 minutter.
  • Ta opp kveiteskivene og tørk dem lett med tørkepapir.
  • Pensle dem med olivenolje og grill i ca. 2-3 minutter på hver side.
  • Skjær paprika i brede strimler, og squash og aubergine i skiver. La asparges være hele.
  • Pensle grønnsakene med olivenolje og stek dem på grillen ved siden av kveiteskivene.
  • Dryss på litt salt og pepper.
  • Server kveite med grillede grønnsaker og brød ved siden av.