Gå til hovedinnhold
Foto: Synøve Dreyer
Cooking time30-40 min
Difficulty levelMiddels
Vurdering4/5

Sashimi

Sashimi er manges favoritt! Vi viser deg hvordan du enkelt tilbereder havets fristelser til en lekker sashimirett. Enklere og raskere enn dette blir det ikke.

Unngå at skjermen går i dvale

Ingredienser

Fremgangsmåte

Unngå at skjermen går i dvale
  • Skjær først et jevnt stykke av fiskefileten, og skjær i 2-3 mm tynne skiver. Skråskjær fileten, alltid mot marmoreringen i fiskekjøttet.
  • Press saften av lime i soyasausen og rør inn sesamolje.
  • Finhakk løk, sylteagurk, stangselleri og kapers.
  • Bland ingrediensene til dressingen og la den trekke litt i kjøleskapet.
  • Server sashimi med soyasaus med lime, sashimidressing og tynne strimler av rettich og gulrot.