Gå til hovedinnhold
Foto: Alf Børjesson
Cooking time30-40 min
Difficulty levelMiddels
Vurdering3/5

Klippfisk med ris

Klippfisk er mye mer enn den tomatiserte bacalaoen vi kjenner best i Norge. Fra Brasil kommer oppskriften på denne spennende gryteretten med klippfisk og ris.

Unngå at skjermen går i dvale

Ingredienser

Fremgangsmåte

Unngå at skjermen går i dvale
  • Skjær klippfisk i store stykker og kok i ca. 5 minutter.
  • Hell av kokevannet og flak klippfisken.
  • Kok ris etter anvisning på pakken.
  • Skjær løk i skiver og finhakk hvitløk, og stek i olivenolje til løken er gyllen.
  • Tilsett pesto og la blandingen surre på svak varme i ca. 1 minutt.
  • Hell i hvitvin og la koke videre i ca. 2 minutter.
  • Bland inn klippfisk, kokt ris og hakket vårløk.
  • Server med soltørkede tomater og oliven på toppen.