Grillet kveite i tortilla
Gi kveiten en meksikansk smak med tacokrydder, tortillawraps og salat. Denne oppskriften viser at taco også kan lages på grillen. Dette kan fort bli barnas favoritt.
Fremgangsmåte
- La trespydene ligge i vann i ca. 30 minutter.
- Skjær kveitefileten i litt store biter og træ dem på trespydene.
- Pensle fisken med rapsolje og dryss den med tacokrydder på alle sider.
- Grill fiskespydene på varm grill i ca. 2 minutter på den ene siden, snu dem og grill ca. 2 minutter på andre siden. Legg til side for å hvile.
- Pensle tortillawraps med rapsolje på den ene siden og grill raskt i 20-30 sekunder.
- Del avokado i to, ta ut steinen og skjær i skiver.
- Skjær paprika i små terninger, vårløk i skiver og nykål i strimler.
- Finhakk chili og frisk koriander.
- Bland sammen paprika, vårløk, kål, chili, koriander og mais.
- Press saften av lime og bland med honning og rapsolje, og smak til med salt og pepper.
- Hell dressingen over salaten og bland godt sammen.
- Ha salat, et fiskespyd og noen skiver avokado i hver tortillawrap, og ta ut trespydet.
Tips: Om du ikke har nykål kan du bruke en annen type kål, som for eksempel kinakål.