Foto: Ingvar Eriksson
Laksegryte på asiatisk vis
En smaksrik fiskegryte basert på laks og grønnsaker. I en gryte bevarer du alle de gode næringsstoffene både fra fisken og grønnsakene. En gryte med en asiatisk vri.
Fremgangsmåte
- Skjær laksen i terninger.
- Surr curry paste og olje i en gryte.
- Bank sitrongress og skjær aubergine i biter.
- Ha sitrongress, aubergine og limeblad i gryten sammen med kokosmelk, fiskebuljong og fish sauce.
- Kok opp, sett ned varmen og la den koke i 10 minutter.
- Skjær pak choy i biter, del aspargesbønnene og ha alt i gryten.
- Kok i ca. 5 minutter og smak til med salt.
- Ha lakseterningene i gryten og la de trekke i 2-3 minutter.
- Server gryten med kokt ris.
Tips: Dersom du ikke finner pak choy kan du bruke kinakål.