Gå til hovedinnhold
Foto: Astrid Hals
Cooking time20-30 min
Difficulty levelLett
Vurdering4/5

Laksesuppe med rotgrønnsaker

Dette er en laksesuppe med rik smak av karri. I suppen brukes gode rotgrønnsaker, og det som er flott er at alle de gode vitaminene og næringsstoffene bevares i suppen.

Unngå at skjermen går i dvale

Ingredienser

Fremgangsmåte

Unngå at skjermen går i dvale
  • Skjær laksen i terninger og krydre den med litt salt og litt av karrien.
  • Skjær potet, gulrot og kålrot i terninger, og skjær løk i skiver og purre i biter.
  • Surr løk i olje og tilsett resten av karrien.
  • Ha i potet, gulrot og kålrot, surr litt videre og tilsett fiskebuljong.
  • Kok til grønnsakene er møre, tilsett laks og purre, og la suppen trekke i noen minutter.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Server suppen med flatbrød ved siden av.