Foto: Studio Dreyer+Hensley
Laksetaco
Taco er blitt en fredagstradisjon for mange, men hva med litt variasjon? Prøv laks i tacoen neste gang, det blir fort en ny favoritt!
Fremgangsmåte
- Skjær laksen i terninger.
 - Rens og finhakk løk.
 - Stek lakseterningene raskt i flytende margarin i en varm stekepanne sammen med halvparten av tacokrydderet. Legg laksen til side.
 - Surr løken blank sammen med resten av tacokrydderet.
 - Tilsett vann og tacosaus, og gi det hele et oppkok.
 - Legg laksen tilbake i stekepannen, legg på lokk og la laksen bli varm.
 - Varm wraps rett før servering, slik det står på pakken.
 
Tilbehør
- Vask og rens isbergsalat, løk og paprika, og skjær dem i tynne strimler.
 - Vask og skjær agurk og tomat i biter.
 - Kutt avokado i terninger.
 - Grovhakk korianderen.
 - Lag din egen syltet rødløk eller kjøp ferdig fra butikk.
 - Legg salat og grønnsaker på fat eller i skåler til servering.
 - Fyll tacolefsene med laks, grønnsaker og server med rømme og tacosaus.
 
Tips: Du kan variere ved å bruke tacoskjell. Har du noen favorittgrønnsaker du bruker i taco, så server gjerne disse også til laksetacoen.