Gå til hovedinnhold
Foto: Synøve Dreyer
20-30 min

Ørret med thaisalat og fullkornscouscous

Ørret kombinert med en frisk, spicy og sunn thaisalat er oppskriften på en perfekt hverdagsmiddag. 

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær ørret i mindre stykker, og dryss med salt og pepper.

  • Stek stykkene gyllenbrune i rapsolje, ca. 3 minutter på hver side. Tilsett soyasaus mot slutten av steketiden.

Salat

  • Finhakk koriander, og skjær syltynne strimler av eple, rødkål, gulrot og squash. Bruk gjerne en mandolin eller spiralizer hvis du har.

  • Bland det sammen med bønnespirer og sesamfrø.

  • Rør olivenolje, eplecidereddik og chilisaus godt sammen, og vend det inn i salaten.

Server med fullkornscouscous, lime og soyasaus.

Tips: Du kan også bruke laks i denne retten. Vanlig hodekål kan erstatte rødkål.