Gå til hovedinnhold
Foto: Studio Dreyer-Hensley
20-30 min

Stekt laks med bulgursalat

Stekt laks med bulgursalat er både sunt og godt. En herlig blanding av salt laks og søte rosiner i salaten gjør dette til en annerledes smaksopplevelse. 

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær laksen i ca. 1 cm tykke skiver og stek på den ene siden i varm stekepanne i ca. 2 minutter.

  • Dryss over salt og pepper.

Bulgursalat

  • Kok opp vann med salt, ha i bulgur og la trekke under lokk i 15 minutter. 

  • Rør av og til, og avkjøl den når den er ferdig. 

  • Skjær tomatene i båter, ta ut kjernene og skjær tomatkjøttet i terninger. 

  • Skjær agurk i terninger, grovhakk rødløk, og finhakk hvitløk og bladpersille.

  • Bland alle ingrediensene til salaten.

Server laksen med bulgursalaten.