Gå til hovedinnhold
Foto: Marit Røttingsnes Westlie
50-60 min

Tex-mex-laks med tortillachips

Dette er en skikkelig snaddermiddag fra Fru Timian! Selv om ingredienslisten ser lang ut, er det ganske så enkle saker. Som med tacoen, kan du også bruke dine favoritt-ingredienser som tilbehør. 

Ingredienser

Fremgangsmåte

Søtpoteten 

  • Sett stekeovnen på 200 grader varmluft.
  • Skrell søtpoteten og del i terninger på ca. 2 x 2 cm. Fordel bitene utover et stekebrett. Ha over resten av ingrediensene og bland sammen.
  • Stekes i ca. 20 minutter til potetene er myke inni og gyllenbrune utenpå.

Tex-mex-laks

  • Skjær laksen i terninger på ca. 2 x 2 cm. Bland med tacokrydderet. 
  • Varm oljen i en stekepanne og stek lakseterningene på forholdsvis høy varme til de er akkurat gjennomstekte.
  • Skjær avokadoen i terninger og limen i skiver. Fordel alt tilbehøret på et stort fat og topp med laksen. God middag!