Foto: Synøve Dreyer
Marinert lange med koriandersalsa og fullkornsris
Her har du en oppskrift som setter smaksløkene i høyspenn. Marinert lange med koriandersalsa og fullkornsris er eksotisk, smakfullt og enklere enn du tror!
Fremgangsmåte
- Skjær lange i serveringsstykker.
- Finhakk hvitløk og bland det sammen med olivenolje, karri og chilisaus.
- Mariner fisken i blandingen i minimum 30 minutter.
- Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i olivenolje på middels sterk varme, i 3 minutter på hver side.
Salsa
- Fjern stilk og frø fra chili, og press saften av lime.
- Kjør alle ingrediensene i en blender eller med en stavmikser, og sett til side.
Tilbehør
- Finhakk hvitløk og del brokkoli i buketter.
- Fres det i olivenolje i en kasserolle til brokkolien så vidt er blitt mør.
- Tilsett hønsebuljong og gi det et oppkok.
- Smak til kraften med salt og pepper, og la det koke i 1 minutt.
- Bland maisennamel i kaldt vann og rør det inn i kraften.
- Dryss persille over før servering.
- Server lange med koriandersalsa, grønnsaker og fullkornsris.