Rødspette og skalldyr bakt i folie
Denne skattkisten for voksne inneholder rødspette, blåskjell og krepsehaler i en fantastisk blanding med godt krydder og grønnsaker. Den er like enkel å lage i stekeovnen som på grill.
Fremgangsmåte
- Skjær rødspette i porsjonsstykker og dryss med salt og pepper.
- Skjær gulrot, persillerot og purre i tynne strimler.
- Brett grillfolie dobbelt og ha en spiseskje smør på hver.
- Legg rødspette i en ring på hver folie, og ha blåskjell, krepsehaler og grønnsaksstrimler over.
- Hell litt hvitvin i hver pakke og legg en sitronbåt over.
- Brett sammen folien og legg pakkene på varm grill.
- La pakkene ligge på grillen i ca. 10 minutter.
- Åpne pakkene og sjekk at fisken er klar.
- Server skattkistene med det tilbehøret du ønsker.
Tips: Denne oppskriften kan du også tilberede i stekeovnen ved 200 °C i ca. 10 minutter.