Gå til hovedinnhold
Foto: Kristoffer Tvilde
Cooking time20 min

Sei med middelhavssmaker

Denne oppskriften er Kristoffer Tvilde sin sommerfavoritt med sei. Middelshavssmakene passer perfekt til seien eller annen hvit fisk. Maks smak, minimalt med innsats! 

Unngå at skjermen går i dvale
)

Ingredienser

Fremgangsmåte

Unngå at skjermen går i dvale
  • Forvarm ovnen til 200°C.
  • Grovhakk tomatene og hvitløken.
  • Skjær oliven og rødløk i skiver.
  • Ha alt i en bolle og vend inn olivenolje, provencekrydder og nykvernet pepper.
  • Dekk bunnen av en ildfast form med sitronskiver.
  • Legg seien over og krydre med salt, pepper og revet sitronskall.
  • Fordel grønnsaksblandingen over fisken og stek midt i ovnen i ca. 15 minutter.
  • Topp med persille og server med godt brød.