Gå til hovedinnhold
Foto: Kristoffer Tvilde
Cooking time20 min
Difficulty levelLett
Vurdering5/5

Sei med middelhavssmaker

Denne oppskriften er Kristoffer Tvilde sin sommerfavoritt med sei. Middelshavssmakene passer perfekt til seien eller annen hvit fisk. Maks smak, minimalt med innsats! 

Unngå at skjermen går i dvale

Ingredienser

Fremgangsmåte

Unngå at skjermen går i dvale
  • Forvarm ovnen til 200°C.
  • Grovhakk tomatene og hvitløken.
  • Skjær oliven og rødløk i skiver.
  • Ha alt i en bolle og vend inn olivenolje, provencekrydder og nykvernet pepper.
  • Dekk bunnen av en ildfast form med sitronskiver.
  • Legg seien over og krydre med salt, pepper og revet sitronskall.
  • Fordel grønnsaksblandingen over fisken og stek midt i ovnen i ca. 15 minutter.
  • Topp med persille og server med godt brød.