Gå til hovedinnhold
Foto: Godfisk
Cooking time20 min
Difficulty levelLett

Sprøstekt seiwrap med cornflakes

Tacofølelsen på en hverdag? Ja takk sier Kristoffer Tvilde, som sverger til disse sprøstekte fiskebitene panert i corn flakes til hele familien. All fisk fungerer utmerket her, men favoritten er å bruke seiblokka.

Unngå at skjermen går i dvale

Ingredienser

Fremgangsmåte

Unngå at skjermen går i dvale
  • Skjær seien i små stykker.
  • Bland mel, paprikapulver, salt og pepper i en skål. Visp eggene i en annen skål, og ha knust cornflakes i en tredje.
  • Dypp fiskestykkene først i melblandingen, deretter i eggene, og til slutt i de knuste cornflakesene.
  • Legg dem på et stekebrett dekket med bakepapir. Sett i ovnen på 200°C i 12 minutter.
  • Fyll tortillalefse med tilbehøret og fisken, og nyt en skikkelig god tacomiddag som passer like godt til hverdags som til helg.