Gå til hovedinnhold
Foto: Norges sjømatråd
Cooking time20 min
Difficulty levelLett
Vurdering4/5

Wrap med karrisild

Wraps er enkelt å lage. I denne oppskriften kan du lage karrisalaten ferdig i forkant og ha den i tortillawraps rett før servering for best resultat.

Unngå at skjermen går i dvale

Ingredienser

Fremgangsmåte

Unngå at skjermen går i dvale
  • Skjær matjessild, eple og sylteagurk i biter, og vårløk i skiver.
  • Bland sammen ingrediensene til karrisausen og smak til med karri, salt og pepper.
  • Vend inn sildebitene, eple, sylteagurk og vårløk.
  • Smør karriblandingen på ene halvdelen av en tortillawrap og rull sammen.
  • Del rullene i passende biter og fest med tannpinner.
  • Ha bitene på fat og server som tapas eller forrett.

Tips: Om du ønsker kan du bruke kryddersild i stedet for matjessild i denne oppskriften.