Gå til hovedinnhold
Foto: Svein Brimi
Cooking time20 min
Difficulty levelLett

Grillet sjøkreps med ingefærsmør

Sjøkreps er noe av det mest delikate du kan servere fra grillen. Tilbehøret står du fritt til å velge selv, her kan du variere i det uendelige.

Unngå at skjermen går i dvale

Ingredienser

Fremgangsmåte

Unngå at skjermen går i dvale
  • Varm grillen.
  • Del sjøkreps i to på langs og fjern tarmstrengen.
  • Finhakk persille og riv ingefær.
  • Bland det godt sammen med sitronsaft og romtemperert smør.
  • Fordel smøret over kjøttet på sjøkrepsen.
  • Ha sjøkreps på grillen med skallet ned, og grill under lokk i 3 minutter.
  • Pensle brød med olivenolje og grill det sprøtt på grillen.
  • Server grillet sjøkreps med brød og limebåter.