Gå til hovedinnhold
Foto: Norwegian Seafood Council
Cooking time20-30 min
Difficulty levelLett
Vurdering5/5

Asiatisk fiskegryte med torsk og nudler

Denne fiskegryten består av smaker fra Thailand. Vi har brukt torsk i gryten, men du kan fint variere oppskriften med andre typer hvitfisk som sei eller hyse. 

Unngå at skjermen går i dvale

Ingredienser

Fremgangsmåte

Unngå at skjermen går i dvale
  • Skjær torsk i biter.
  • Finhakk sjalottløk, hvitløk, chili og sitrongress, og riv ingefær.
  • Press saften og riv skallet av lime.
  • Varm olivenolje i en gryte.
  • Fres sjalottløk, hvitløk, chili, sitrongress og ingefær i 3-4 minutter på middels varme.
  • Tilsett saften og skallet av lime, og fiskebuljong.
  • Kok opp, og smak til med salt og kajennepepper.
  • Ha torsk og eggnudler i gryten, og la trekke til både fisk og eggnudler er gjennomkokt, ca. 4 minutter.
  • Server fiskegryten toppet med finhakket persille.