Gå til hovedinnhold
Foto: Norwegian Seafood Council
Cooking time20-30 min
Difficulty levelLett
Vurdering5/5

Asiatisk fiskegryte med torsk og nudler

Denne fiskegryten består av smaker fra Thailand. Vi har brukt torsk i gryten, men du kan fint variere oppskriften med andre typer hvitfisk som sei eller hyse. 

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær torsk i biter.

  • Finhakk sjalottløk, hvitløk, chili og sitrongress, og riv ingefær.

  • Press saften og riv skallet av lime. 

  • Varm olivenolje i en gryte.

  • Fres sjalottløk, hvitløk, chili, sitrongress og ingefær i 3-4 minutter på middels varme.

  • Tilsett saften og skallet av lime, og fiskebuljong.

  • Kok opp, og smak til med salt og kajennepepper.

  • Ha torsk og eggnudler i gryten, og la trekke til både fisk og eggnudler er gjennomkokt, ca. 4 minutter.

Server fiskegryten toppet med finhakket persille.