Barnas grønne fiskegryte med torsk
Barnas grønne fiskegryte med torsk er enkel å lage, og har en søt og fyldig smak som barn liker. I tillegg inneholder den masse antioksidanter, kalium og vitamin C og D.
Fremgangsmåte
- Skjær torsk i biter og sjekk for bein.
- Skjær søtpotet, brokkoli og paprika i biter.
- Kok søtpoteten møre i usaltet vann under lokk i ca. 15 minutter.
- Ha i brokkoli, paprika og erter etter 10 minutters koking.
- Tilsett torsken de siste 3-4 minuttene og la trekke.
- Hell kokevannet i en skål og ha banan, eggeplomme og olivenolje i kasserollen.
- Spe på med litt av kokevannet og mos med en gaffel eller stavmikser til ønsket konsistens.
- Denne fiskegryten passer til barn fra 6 måneder og opp.
Tips: Barnematen kan fint fryses ned i porsjoner slik at det er enkelt å varme opp igjen.