Foto: Studio Dreyer-Hensley
Enkel fiskesuppe
I en travel hverdag kan det være kjekt med enkle løsningen. Prøv denne oppskriften på fiskesuppe, den tar ca. en halvtime å lage! Varmende og god middag til store og små.
Fremgangsmåte
- Skjær torsken i små biter.
- Skrell potet og sellerirot, og skjær i små terninger.
- Finhakk løk og skjær gulrot i tynne strimler.
- Ha olivenolje i en kasserolle og surr potet, sellerirot og løk i 2-3 minutter.
- Smuldre fiskebuljong over grønnsakene, tilsett vann og la det småkoke i 10-15 minutter.
- Ha i gulrot, gi det et nytt oppkok og tilsett fisketerningene. La det trekke i 3-4 minutter.
- Tilsett matfløte, og smak til med salt, pepper og sitronsaft. Spe på med vann dersom du syns suppen er for tykk.
- Server suppen med gressløk drysset over og grovt brød ved siden av.