Foto: Studio Dreyer Hensley
Bacalao à Lagareiro med knuste poteter
Prøv denne tradisjonelle portugisiske klippfiskretten med knuste poteter og grønnsaker.
Fremgangsmåte
- Legg klippfisken på et brett, hell over halvparten av olivenoljen og topp bitene med hvitløksfedd og laurbærblad.
 - Sett brettet i ovnen på 220 grader i 15-20 minutter.
 - Ha over litt olivenolje underveis så den holder seg saftig og får en fin farge.
 
Knuste poteter
- Kok småpotet med skall i 10 minutter.
 - Bruk hånden eller en flat gjenstand og press potetene flate slik at skallet brister og de tar opp den gode smaken.
 - Stek potetene ferdig i en panne med løk og hvitløk.
 
Frest spinat
- Fres strimlet sjalottløk og chili i olivenolje.
 - Tilsett spinat og salt og fres i ca. 40 sekunder.
 - Ha litt sitronsaft, revet ingefær og hakket koriander over.