Snøkrabbe naturell med tomatsalsa
Skal du ha selskap til helgen? Da bør du prøve denne enkle og raske oppskriften med snøkrabbe som forrett. Server den med tomatsalsa og brød.
Fremgangsmåte
Del snøkrabbebeinene i biter i leddene, og del deretter bitene i to på langsiden slik at kjøttet kommer frem. Bruk enten en skarp kniv med litt tyngde i, eller en skarp saks.
Tomatsalsa
Skjær cherrytomat i båter, finhakk rødløk og gressløk, og press saften av sitron.
Fres cherrytomat, rødløk og gressløk i rapsolje i et par minutter.
Kjør det til en jevn masse i en blender, eller med en stavmikser.
Ha i sitronsaft og olivenolje, og bland godt sammen.
Smak til med salt og pepper.
Server snøkrabbe med tomatsalsa og brød.
Tips: Bruk en liten kniv eller fingrene til å skrape ut krabbekjøttet fra beinene.