Salat med stekt kveite
Kombinasjonen med kveite og gode grønnsaker har en perfekt balanse og vil gi deg en god matopplevelse. Et godt og grovt rundstykke passer godt til.
Fremgangsmåte
- Skjær kveitefileten i store biter, krydre godt med salt og pepper og stek ved god varme i olje, i ca. 2 minutter på hver side.
- Hardkok egg, skrell og del i to.
- Skold tomat ved å skjære et kryss på toppen, senke i kokende vann et par minutter og så ha over i iskaldt vann. Dra av skinnet, fjern kjernene og skjær tomatkjøttet i terninger.
- Skjær avokadokjøttet i biter.
- Vask salat og skjær den i lange strimler.
- Bland tomat, avokado og salat forsiktig sammen.
- Legg over egg, aspargesbønner, sorte oliven og revet parmesanost.
- Server salaten med nystekt kveite på toppen, med rundstykker ved siden av.