Gå til hovedinnhold
Foto: Synøve Dreyer
Cooking time30-40 min
Difficulty levelMiddels
Vurdering5/5

Asiatisk fiskegryte

Ovnsbakt laks i en saus med hvitløk, ingefær, kokos og chili er en kombinasjon av mange gode smaker. Denne oppskriften er ganske enkelt spenning i hverdagen!

Unngå at skjermen går i dvale

Ingredienser

Fremgangsmåte

Unngå at skjermen går i dvale
  • Sett stekeovnen på 200 °C.
  • Skjær laksen i serveringsstykker.
  • Skjær gulrot og squash i tynne staver og legg i en smurt ildfast form.
  • Legg laksestykkene over grønnsakene.
  • Finhakk hvitløk og riv ingefær, og bland med de andre ingrediensene til sausen.
  • Hell sausen over laksen og grønnsakene, og stek i stekeovnen i ca. 15 minutter.
  • Server laksegryten med byggris ved siden av og dryss gjerne over frisk koriander om du har.