Laksewrap
Laks passer til en verden av tilbehør og guacamole er en perfekt match. Kombiner laks og guacamole i en wrap med agurk og paprika, så har du et smakfullt måltid for hele familien. Enkelt, sunt og godt.
Fremgangsmåte
- Skjær laksefileten i lange, jevne strimler. Finhakk paprika og bruk en ostehøvel til å lake tynne skiver av agurk.
- Brett et ark grillfolie dobbelt og smør med rapsolje.
- Krydre laksen med tacokrydder, og legg den på folien.
- Stek den på grillen i ca. 1 minutt, snu den og stek den i 1 minutt på den andre siden.
Guacamole
- Del avokado i to og ta ut steinen.
- Ta ut avokadokjøttet med en skje.
- Press saften av lime.
- Del chili i to på langs, fjern hinner og frø, og finhakk.
- Mos avokadokjøttet med en gaffel og bland inn saften av lime, chili, tacokrydder og salt.
Servering
- Smør guacamole langs midten av hver tortillawrap og legg agurk, paprika og laks over.
- Brett, rull sammen og server. Gjerne server med litt rømme som tilbehør.
Tips: Dersom du ikke har tilgang til grill kan laksen også stekes i stekepannen.