Marinert laks i tortilla
Ovnsbakt laks marinert med spennende krydder, servert i tortilla sammen med tomat og salat er perfekt helgekos. Dette blir fort en favoritt.
Fremgangsmåte
Sett stekeovnen på 200 °C.
Skjær laks i terninger på ca. 3 cm.
Strimle salaten og skjær tomat i små biter.
Marinade
Rør sammen spisskummen, presset hvitløk, olivenolje, paprikapulver, kajennepepper og oregano, og limesaft.
Legg lakseterningene i en ildfast form og hell marinaden over.
Sett formen i kjøleskap og la laksen marinere i minst 20 minutter.
Dryss over litt salt og dekk formen med aluminiumsfolie. Stek i stekeovnen ca. 12 minutter.
Tilbehør
Bland lettrømme med limesaft.
Varm tortilla etter anvisning på pakken.
Legg laks, salat og tomat i tortilla, og server med limerømme, guacamole og brune bønner ved siden.