Foto: Godfisk.no
Sandwich med grillet laks
Grillet laks trenger ikke ha komplisert tilbehør for å smake godt. Dette er en enkel oppskrift hvor laksen er servert i en sandwich med friske grønnsaker.
Fremgangsmåte
- Skjær laksefileten i porsjonsstykker og dryss over litt salt og pepper.
- Brett grillfolie dobbelt, pensle med olje og legg på laksestykkene.
- Stek laksen på varm grill i ca. 3 minutter, snu den og stek den i 2 minutter på den andre siden.
- Legg brødskivene på grillen og grill dem et par minutter på hver side.
- Skjær tomat i skiver og finhakk sjalottløk.
- Legg salatblad, tomatskiver og sjalottløk på halvparten av brødskivene.
- Legg et stykke laks på hver brødskive med salat og legg en brødskive over.
- Del hver sandwich i to på skrå og server. Fest gjerne en cherrytomat på toppen av hver sandwich med en cocktailpinne.