Ceviche av ørret med mango- og kaperssalsa
Ceviche er en rett der fisk blir marinert i sitrus. Dette er en spennende oppskrift av ørret servert med mango- og kaperssalsa.
Fremgangsmåte
Bruker du fersk ørret må fisken fryses i et døgn og så tines opp før tilberedning når den skal spises rå.
Skjær ørreten i tynne skiver og legg disse pent utover på et serveringsfat.
Marinade
Knus fennikelfrø, bland med de andre ingrediensene til marinaden og smak til med salt og pepper.
Pensle ørreten med marinaden 10–15 minutter før servering og la den stå i romtemperatur.
Salsa
Skjær mango og rødløk i små terninger, og finhakk gressløk og persille.
Bland sammen mango, rødløk, gressløk, persille og olje.
Smak til med salt, pepper, sukker og sitronsaft.
Server ørretceviche med mango- og kaperssalsa ved siden av.