Fajitas med reker og mangosalsa
Lag smakfulle fajitas med reker, mangosalsa og rømmesaus. Denne oppskriften kan kanskje erstatte fredagstacoen?
Fremgangsmåte
Rens chili for frø og hinner, og finhakk den, hvitløk og vårløk.
Skjær paprika i strimler.
Stek grønnsakene i varm olje i et par minutter til de er gjennomvarme. De må ikke bli bløte.
Tilsett reker, saften av lime, hakket koriander, salt og pepper, og la alt lunes uten koking.
Mangosalsa
Skjær mango i små terninger og vårløk i tynne skiver.
Riv skallet og press saften av lime.
Finhakk mynte.
Vend sammen ingrediensene til mangosalsaen og la den stå og trekke i kjøleskap i ca. 1 time før servering.
Rømmesaus
Finhakk chili og hvitløk, og riv skallet av lime.
Bland sammen ingrediensene til rømmesausen og la den stå og trekke i kjøleskap i ca. 1 time før servering.
Server reker, mangosalsa og rømmesaus i varme tortillawraps.