Gå til hovedinnhold
Foto: Studio DreyerHensley
Cooking time30-40 min
Difficulty levelLett
Vurdering4/5

Marinerte reker

I denne oppskriften får rekene en syrlig smak når de blir marinert i blant annet limesaft. Med agurk, paprika og dill får du en liten rett som passer godt til tapas.

Unngå at skjermen går i dvale

Ingredienser

Fremgangsmåte

Unngå at skjermen går i dvale
  • Legg rekene i en bolle.
  • Finhakk rødløk og bland med de andre ingrediensene til marinaden.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Hell marinaden over rekene og la dem marinere i ca. 20 minutter.
  • Skrell agurk, del den på langs, ta ut frøene og skjær i skiver.
  • Rens og skjær paprika i tynne strimler.
  • Bland agurk, paprika og finhakket dill sammen med rekene.
  • Hell av marinaden og fordel blandingen i små boller.
  • Server med litt tacosaus dryppet over, og med limebåter som pynt.