Gå til hovedinnhold
Foto: Sentralen
Cooking time20 min
Difficulty levelLett
Vurdering4/5

Barnas sei med tomat

Sei med tomat, gulrot og basilikum er en rett som garantert vil falle i smak hos små barn. De spennende smakene vil sette fart på matlysten.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær sei i biter og sjekk for bein.
  • Skjær løk, gulrot og tomat i små biter, og kok møre i usaltet vann under lokk i ca. 15 minutter.
  • Finhakk basilikum og persille og ha i kasserollen.
  • Tilsett sei de siste 3-4 minuttene og la trekke.
  • Hell av kokevannet i en skål og ha olivenolje i kasserollen.
  • Spe på med litt av kokevannet, og mos med en gaffel eller stavmikser til ønsket konsistens.
  • Denne retten passer til barn fra 6 måneder og opp.

Tips: Barnematen kan fint fryses ned i porsjoner slik at det er enkelt å varme opp igjen.