Grove seikaker med kålsalat
Seikaker i burgerbrød med kålsalat er noe som vil falle i smak hos hele familien. Seikakene kan dere variere med å bruke forskjellige krydder i farsen for å tilpasse middagen til dine middagsgjester.
Fremgangsmåte
- Del fiskefileten i biter og ha den i foodprosessoren.
- Tilsett salt og kjør maskinen til deigen er jevn og seig – det tar bare noen sekunder.
- Tilsett iskald melk i en jevn strøm mens maskinen går.
- Ha i potetmel og pepper, og eventuelt annet krydder.
- Form en liten prøvekake, stek den og smak om den er passelig krydret.
- Form store flate kaker og stek dem i flytende margarin, ca. 2-3 minutter på hver side.
Kålsalat
- Vask, rens og riv hodekål og gulrot.
- Rør sammen en dressing av lettrømme, sukker, sitronsaft og smak til med litt kajennepepper.
- Bland dressingen godt sammen med revet kål og gulrot.
Tilbehør
- Varm burgerbrød etter anvisning på pakken.
- Vask, rens og skjær paprika i tynne strimler.
- Vask og rens ruccolasalaten.
- Server seiburgere i burgerbrød med kålsalat, paprika og ruccolasalat.