Gå til hovedinnhold
Foto: Norwegian Seafood Council
Cooking time20-30 min
Difficulty levelLett
Vurdering5/5

Seiwrap

Sei i wrap med råkost og lettrømme er en enkel rett som vil falle i smak hos både store og små. Seien kan stekes både på grill og i stekepanne.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær seien i små stykker, dryss over salt og legg til side.
  • Brett et ark grillfolie dobbelt og smør med rapsolje.
  • Krydre seien med karri, og legg den på folien.
  • Stek den på grillen i ca. 2 minutter, snu den og stek den 2 minutter på den andre siden.

Råkost

  • Vask og tørk gulrot, agurk og ingefær.
  • Riv gulrot og agurk grovt, og riv ingefær fint.
  • Bland sammen ingrediensene til råkosten.

Servering

  • Smør lettrømme langs midten av hver tortillawrap, og legg på råkost og sei.
  • Kutt en sitron i båter.
  • Brett, rull sammen og server med sitron ved siden av.

Tips: Dersom du ikke har tilgang til grill kan seien også stekes i stekepannen eller i ovnen.