Gå til hovedinnhold
Foto: Synøve Dreyer
Cooking time40-50 min
Difficulty levelLett
Vurdering5/5

Sild med maissalsa og currysaus

Utfordre smakssansene dine med denne spicy og spennende oppskriften. Er du glad i sterk mat vil denne retten garantert bli en hit! 

Unngå at skjermen går i dvale

Ingredienser

Fremgangsmåte

Unngå at skjermen går i dvale
  • Skyll kryddersild i kaldt vann og skjær i biter.
  • Forvarm potetlefse.

Salsa

  • Kjør koriander og solsikkeolje glatt i en blender eller med en stavmikser.
  • Grill maiskolbe gyllen og skjær av maiskornene.
  • Skjær vårløk i tynne skiver, finhakk chili og press saften av lime.
  • Bland alt sammen, og smak til med limesaft, salt og pepper.
  • Fyll lefser med maissalsa, currysaus og sildebiter. Rull det sammen, skjær i mindre biter og server.

Tips: Stikk en cocktailpinne gjennom lefsene, og dryss over litt koriander og currysaus. Du kan også bruke matjessild i denne oppskriften.