Gå til hovedinnhold
Foto: Norwegian Seafood Council
Cooking time40-50 min
Difficulty levelLett
Vurdering5/5

Sild med maissalsa og currysaus

Utfordre smakssansene dine med denne spicy og spennende oppskriften. Er du glad i sterk mat vil denne retten garantert bli en hit! 

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skyll kryddersild i kaldt vann og skjær i biter.

  • Forvarm potetlefse.

Salsa

  • Kjør koriander og solsikkeolje glatt i en blender eller med en stavmikser. 

  • Grill maiskolbe gyllen og skjær av maiskornene.

  • Skjær vårløk i tynne skiver, finhakk chili og press saften av lime.

  • Bland alt sammen, og smak til med limesaft, salt og pepper.

Fyll lefser med maissalsa, currysaus og sildebiter. Rull det sammen, skjær i mindre biter og server.

Tips: Stikk en cocktailpinne gjennom lefsene, og dryss over litt koriander og currysaus. Du kan også bruke matjessild i denne oppskriften.